ResultaatGroep is op zoek naar een Marketingmedewerker. En niet zomaar één. We zoeken iemand die het mooie bedrijf dat we al zijn nog mooier kan helpen maken. Samen met alle collega’s. Want zo doen we dat bij ResultaatGroep. Samen.
ResultaatGroep werkt vanuit een aantal kennisgerichte groepen waarbij we op elk vakgebied de beste willen zijn. We geloven in betrokkenheid van medewerkers bij het bedrijf en andersom. Als mensen doen waar ze goed in zijn en daarin samen optrekken, kunnen ze het maximale bereiken. Vandaar dat we bij ResultaatGroep bijvoorbeeld werken met coaches in plaats van managers.

De functie:

Bij ResultaatGroep doen we geweldige dingen voor onze klanten en voor onze medewerkers. Aan jou de taak om dit bij nóg meer mensen op het netvlies te krijgen én te houden. Wij geloven namelijk in de kracht van referenties, niet van vage beloftes. Als medewerkers en klanten hun positieve ervaringen delen heeft dat meer impact dan wanneer we een glad marketing- of verkoopverhaal vertellen.

Als Marketing Medewerker bij ResultaatGroep vertaal je onze bedrijfsdoelstellingen naar concrete marketinguitingen. Je werkt mee aan het marketingplan en draagt zorg voor de uitvoering hiervan. Je zorgt onder andere voor klantreferenties, bent verantwoordelijk voor social media uitingen en organiseert events voor klanten, partners en ResultaatGroepers.

Wat vragen wij?

Je hebt een aantal jaren ervaring in een marketingfunctie, bij voorkeur (maar niet per se) in de IT, en bent gewend te werken op HBO niveau. Je spart graag met collega’s en bent niet bang om verantwoordelijkheid naar je toe te trekken. Je werkt graag naar een resultaat toe en bent pas tevreden als je dat bereikt hebt. De “call to action” kunnen vergroten, daar wordt je vrolijk van. Verder ben je procesmatig, secuur en ben je een sociale collega.

Welke kansen biedt ResultaatGroep je?

We denken vanuit kansen. Je krijgt daarom de kans om mee te groeien met het bedrijf. Welke vorm daarbij het best bij jou past bespreken we graag persoonlijk met je. Tijdens de sollicitatieprocedure krijg je uitgebreid de kans om de mogelijkheden en jouw wensen te bespreken, want je praat met verschillende mensen uit onze organisatie. Zodat je echt een goede indruk krijgt van ons bedrijf. En wij van jou.

Interesse?

We zijn erg benieuwd naar jouw aanpak en komen er dan ook graag met je over in gesprek. Stuur ons je CV en toelichting op vacatures@resultaatgroep.nl. Je kunt natuurlijk ook even bellen met Gerrit Bakker op 085-2015084.