Alles wat je doet, doet ertoe…

Daarom zoeken wij IT-specialisten met persoonlijkheid! Natuurlijk zijn we geïnteresseerd in wat je kunt, maar nog meer in wie je bent.

Wat je in je vrije tijd doet, bijvoorbeeld. Of je een fijne collega bent en in ons team past. Of je ondernemend bent. En last-but-not-least of je, net als wij, erg blij kunt worden van een klant die tevreden is over het gezamenlijke eindresultaat. Want daar gaan we samen voor.

ResultaatGroep werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers in heel Nederland. En daar zit een aantal grote namen tussen. Leuke en uitdagende klussen genoeg om aan te pakken met elkaar. Carrièrekansen zijn er te over. Daarnaast investeren wij graag in onze mensen. Het commitment dat je geeft mag je van ons terug verwachten. Dat vinden wij vanzelfsprekend.

Het is echter niet zozeer wat we doen. Het is meer de manier waarop we het doen.

We maken bij ResultaatGroep namelijk gebruik van een Carriereplan. Rondom iedere medewerker vormen we een team met daarin een coach, sales en hrm. We bespreken heel duidelijk jouw doelen én de doelen van de organisatie en maken samen een plan om deze doelen te behalen. Belangrijkste vraag is wat je daar vervolgens voor nodig hebt: mooie projecten, opleidingen, gelegenheid etc. Door dit plan regelmatig te evalueren groeit iedere medewerker naar ongekende hoogte en is hiërarchie niet nodig. Ook daarin weer: De kracht van samen!

Klik hier voor onze vacatures.

 

Video: werken bij ResultaatGroep

 

Video: ResultaatGroeper in Beeld – Läslo Pruis

Klik hier om kennis te maken met meer collega’s.

Video: Referentiecase Vivium Zorggroep – Roadmap naar de cloud

Klik hier om meer klantcases van ResultaatGroep te zien.

Neem direct contact met ons op voor meer informatie!

ResultaatGroep kent een structuur met weinig overhead en geen overbodige managementlagen. Dit betekent veel vrijheid en ruimte om je (verder) te ontwikkelen. En ook veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om heel goed te verdienen.

Kijk op onze vacaturepagina voor een overzicht van onze huidige vacatures.

Afhankelijk van je functie bestaat jouw arbeidsvoorwaardenpakket uit:

  • Zeer goed basissalaris
  • Uitdagende bonusregeling
  • Auto van de zaak
  • Persoonlijk opleidingsbudget
  • Pensioenregeling
  • Bij gebleken geschiktheid een contract voor onbepaalde tijd

Heb je een specifieke vacature op het oog? Zie je op dit moment geen vacature die bij jou past, maar wil je een open sollicitatie doen? Of wil je eerst van gedachten wisselen over de mogelijkheden in jouw specifieke situatie? We horen graag van je; schroom daarom niet om contact met ons op te nemen. We vertellen je graag meer over wat werken bij ResultaatGroep voor jou kan betekenen.


Gerrit Bakker

Gerrit BakkerWerving & HRM
085-2015084 of 06-38828174 | gerrit.bakker@resultaatgroep.nl