• Welke systemen en applicaties zijn geschikt voor de cloud?
 • Welke systemen en applicaties zijn juist niet geschikt?
 • Wat zijn de risico’s van een cloud migratie?
 • Welke maatregelen kan ik tegen deze risico’s nemen?
 • Welke cloud provider kan het best invulling geven aan
  onze eisen en wensen?

Wat is de beste route naar de cloud?

De weg naar de Cloud is een uitdagende en ingewikkelde expeditie. Om de weg naar de Cloud succesvol te kunnen doorkruisen heeft u een betrouwbare en ervaren gids nodig. Een gids die u de juiste paden laat bewandelen en valkuilen weet te omzeilen. Een gids die specifieke kennis heeft over de Cloud bestemming en ervoor zorgt dat alles vlot verloopt. Een gids die het Cloud gebied als geen ander kent en eventuele problemen voor u oplost. ResultaatGroep is die gids. Uw betrouwbare en ervaren Cloud partner.

Ons team van Cloud experts kan u begeleiden bij de transformatie richting de Cloud. Samen met u wordt de beste strategie uitgestippeld voor een snelle en optimale Cloud adoptie. Onze architecten, consultants en engineers zijn actief bij verschillende organisaties in diverse sectoren. Van ontwerp, naar inrichting en beveiliging, naar migratie en beheer.

EXPLORE
Onderzoek naar de meest geschikte Cloud oplossing(en) voor uw IT omgeving
CREATE
Ontwerp en inrichting van uw Cloud platform inclusief eenvoudige en veilige toegang
PROTECT
Onderzoek naar en inrichting van de beveiliging voor uw data en applicaties in de Cloud
MIGRATE
Voorbereiding en uitvoer van de migratie van uw data, systemen en applicaties naar de Cloud
MANAGE
Technisch reactief en proactief beheer en bewaking van uw Cloud infrastructuur

Onze werkwijze

Benieuwd naar onze werkwijze? Een voorbeeld: ResultaatGroep heeft op basis van de veranderingen in de organisatie, de wens tot een andere manier van werken en de ontwikkelingen in de gezondheidszorg een visie (of roadmap) geschreven voor De Bascule. Op basis van deze visie is de gehele werkplekomgeving van de Bascule vervangen en hebben wij de dienstverlening naar de Cloud (Office365) gemigreerd.

Voor meer klantcases, klik hier.

Contact

Snel veilig, gedegen en weldoordacht naar de Cloud? Neem dan direct contact met ons op. Dit kan telefonisch op 085-2015084, per e-mail via info@resultaatgroep.nl of via onze social media kanalen.

Werken bij ResultaatGroep Cloudsolutions

Wij zijn voortdurend op zoek naar ervaren Cloud Consultants. Als Cloud Consultant bij ResultaatGroep ben je verantwoordelijk voor uitdagende projecten bij mooie klanten.

Om ons team van experts aan te vullen, zijn wij specifiek op zoek naar specialisten met gedegen kennis van:

 • Microsoft Cloud oplossingen;
 • Microsoft Azure;
 • Microsoft Office365;
 • Amazon Web Services (AWS);
 • Cloud Security oplossingen.

Ben jij een Cloud ConsultantICT-specialist met kennis van zaken én diepgaande professionele ervaring? Kijk dan bij onze openstaande vacatures. Of klik eerst hier voor meer informatie over werken bij ResultaatGroep.