Software developers voor diverse platforms.

IPWIAN is gespecialiseerd in het resultaatgericht detacheren van software developers, met een focus op .NET, C#, Java en HTML5. Onze developers hebben stuk voor stuk een succesvolle track record en meerdere jaren ervaring in softwareontwikkeling. Van het inventariseren van requirements tot het implementeren en testen van de software.

IPWIAN hecht veel waarde aan het certificeren van haar medewerkers. Onze medewerkers krijgen daarom alle ruimte om hun kennis up-to-date te houden en hun certificeringen uit te bereiden.

Onze diensten

Detachering van Microsoft ontwikkelaars

Als men het heeft over bedrijfsapplicaties, dan heeft men het al snel over applicaties die op en voor het Microsoft-platform zijn gebouwd. Businesswise is de software van deze fabrikant niet weg te denken. Onze developers ontwikkelen op basis van zowel C# als VB.NET verschillende soorten webapplicaties en Windows-applicaties. Uiteraard waar van toepassing ook gebruikmakend van de onderliggende Microsoft technologieën.

Business applicaties ontsluiten via web, Windows of mobile

Bent u van plan een app(licatie) te ontwikkelen voor gebruik op het web of Windows platform? Wilt u een bedrijfsapplicatie die draait op het Microsoft-platform via mobile devices ontsluiten? Of wilt u uw bestaande applicaties geschikt maken voor ontsluiting via Windows Phone toestellen? Dan zorgt IPWIAN voor de benodigde inzet van één of meerdere Microsoft development-specialisten.

Snel aan de slag?

Doeltreffende Microsoft software ontwikkelaars nodig? Neem dan direct contact met ons op. Dit kan telefonisch op 085-2015084, per e-mail via info@ipwian.nl of via onze social media kanalen.

Detachering van mobile app ontwikkelaars

De mobiele producten van Apple hebben voor een omwenteling op het gebied van mobile device gebruik gezorgd. Het gebruik van iOS —het besturingssysteem van de Apple iPhone en iPad— kwam in april 2012 uit op 63,2% (bron: Newmarketshare). Hoe profiteert úw organisatie hiervan? Android, het mobiele platform van Google, — is in april 2012 goed voor 19,3 procent van het mobiele internet gebruik (bron: Newmarketshare). Maakt úw organisatie optimaal gebruik van dit bereik?

Mobile apps voor iPhone, iPad & Android

Wilt u uw bestaande applicaties geschikt maken voor gebruik op iPhone en iPad? Of ontwikkelt u een nieuwe app? Als u hierbij behoefte hebt aan inzet van één of meerdere iOS specialisten, dan bent u bij IPWIAN aan het juiste adres.

Snel aan de slag?

Op zoek naar gespecialiseerde iOS en Android app ontwikkelaars? Neem dan direct contact met ons op. Dit kan telefonisch op 085-2015084, per e-mail via info@ipwian.nl of via onze social media kanalen.

   

Detachering van HTML5 ontwikkelaars

Met HTML5 zijn web apps te realiseren, die platform-onafhankelijk kunnen worden ingezet. HTML5 maakt het dus mogelijk om (mobiele) webpagina’s te bouwen, die werken en voelen als ‘echte’ apps.

HTML5 app ontwikkelaars

Wilt u een platform onafhankelijk HTML5 ontwikkelen? En hebt u hiervoor tijdelijke inzet nodig van een gespecialiseerde HTML5 app ontwikkelaar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Snel aan de slag?

HTML5 app developers nodig? Neem dan direct contact met ons op. Dit kan telefonisch op 085-2015084, per e-mail via info@ipwian.nl of via onze social media kanalen.

Ben jij een software ontwikkelaar met kennis van zaken én professionele ervaring? Kijk dan bij onze openstaande vacatures.

Snel onze gespecialiseerde software ontwikkelaars inzetten? Neem dan direct contact met ons op. Dit kan telefonisch op 085-2015084, per e-mail via info@ipwian.nl of via onze social media kanalen.