Kennisavond over Artificial intelligence!

Leestijd: 1 min

Kennisavond Artificial Intelligence

Vanuit de Oranje Draad organiseren wij een paar keer per jaar kennissessies. Op 28 februari verwelkomden wij onze collega's zowel op kantoor als online voor een inspirerende kennissessie over AI, met een specifieke focus op ChatGPT!

Max Dinser van Digital Bricks deelde inzichten over hoe we CHATGPT kunnen benutten, zowel in programmeeruitdagingen als bij het bouwen van onze eigen chatbots. Zijn heldere uitleg maakte het bijzonder interessant voor al onze consultants, maar ook voor ons kantoorpersoneel.

Binnen ResultaatGroep vinden wij ontwikkeling erg belangrijk, daarom besteden wij hier vanuit de Oranje Draad veel tijd en aandacht aan. Voor de rest van het jaar hebben we al diverse kennissessies en zelfs een kennisdag gepland. Zet het alvast in je agenda, want deze kennisdag staat gepland op 6 juni dit jaar. 

Tijdens de avond hebben we niet alleen kennis gedeeld, maar ook de sfeer vastgelegd in een leuke video. Een perfecte manier om de energie van de avond opnieuw te beleven, dus neem een kijkje! 

Kies voor meer resultaat

Vragen? Deze beantwoorden we natuurlijk graag. Neem gerust contact met ons op!