Kennisavond bij BOVAG

Leestijd: 1 min

Op donderdag 6 juni organiseerde wij bij Resultaatgroep weer een kennisdag voor al onze collega’s, ZZP’ers en hun relaties. Dit keer vond het plaats in het BOVAG huis in Bunnik. De dag had het thema auto’s maar stond ook zeker in het teken van netwerken, verschillende presentaties, gastsprekers en een gezellige borrel.

De kennisdag begon om 12uur met een uitgebreide lunch met de interne collega’s. Dit was een goede bodem voor de rest van de dag. Hierna volgde 4 interessante presentaties en workshops. Christa en Christel hebben vanuit Leren & Ontwikkelen workshop gegeven over feedback geven en over de Cirkel van invloed.

Vervolgens heeft onder andere onze collega Joao Mosso ons een introductie gegeven over Citrix en de bijbehorende componenten, wat is Citrix Virtual Apps en Desktops, waar bestaat het uit, waar moet je op letten bij de beveiliging ervan en wat is het verschil met andere remote oplossingen.

Aan het einde van de middag kwamen alle externe relaties ook binnen. De sfeer was super gezellig en iedereen genoot van een uitgebreid buffet. Het hoogtepunt van de avond was toch wel onze keynotespreker Rob Kamphues. Hij vertelde met volle enthousiasme en humor over de thema’s innoveren, presteren en samenwerken maar ook zeker over de Formule 1 en autosport. Na zijn verhaal sloten we de avond af met een heerlijke borrel!

Kies voor meer resultaat

Vragen? Deze beantwoorden we natuurlijk graag. Neem gerust contact met ons op!