R1 Methodiek

Onder andere door onze unieke R1 methodiek werken wij slim, effectief en veilig. Hierdoor creëren we vrijheid en verantwoordelijk, waardoor we op een goede manier tot het gewenste resultaat komen. Dit is fijn voor de klant én voor de consultant.

R1 Methodiek

Meer dan ooit vereist de markt van vandaag dat organisaties hun middelen zo efficiënt en effectief mogelijk inzetten. Dat zij slim en veilig werken, waar en wanneer dit nodig is. En dat zij naar behoefte hun medewerkers vrijheid én verantwoordelijkheid kunnen geven. Als vertrouwde adviseur op het gebied van cloud, infrastructuur, security en workspace van onze klanten, begrijpen wij als geen ander welke kansen dit biedt. Maar ook wat voor impact en welke gevolgen dit voor uw bedrijfsvoering heeft. Kortom: het zijn de resultaten die tellen. Daarom werken we bij ResultaatGroep op basis van de R1 Methodiek. Dit is de optimale oplossing voor organisaties die behoefte hebben aan het succesvol uitvoeren van ICT-projecten en verandertrajecten.

 

Focus op het behalen van doelstellingen

Organisaties halen specialistische kennis en capaciteit in huis om specifieke doelstellingen te realiseren. Om deadlines te halen. Of om een kwaliteitsslag te maken. En dat vraagt om een resultaatgerichte werkwijze.

Samenwerking op basis van duidelijke afspraken

Samen met u brengen we de uitdagingen waar uw organisatie tegenaan loopt in kaart. Vervolgens analyseren we deze uitdagingen zorgvuldig. Zodat we samen met u de juiste acties kunnen uitzetten. Acties die zo snel mogelijk voor verbetering zorgen. We leggen hierover duidelijke afspraken vast. En we bewaken natuurlijk tijdens de opdracht de voortgang. Daarom worden onze professionals, naast hun inzet, tevens beoordeeld op een aantal bij voorbaat en in gezamenlijk overleg met onze klanten afgesproken Key Performance Indicatoren (KPI’s) volgens de ResultaatGroep R1 Methodiek©.