Oranje Draad

Bij ResultaatGroep zijn we ons bewust van de dingen die we doen en hoe we ze doen. Dit zit in ons DNA, het is onze mindset. We werken daarom op basis van de ResultaatGroep Oranje Draad

Alles wat we doen, doet er toe

De kern van de Oranje Draad wordt gevormd door de begrippen respect, samenresultaat en veiligheid. Ze staan centraal in ons handelen, zowel binnen ResultaatGroep als met onze opdrachtgevers en partners. De Oranje Draad is verankerd in elke ResultaatGroeper. Met ons interne programma ontwikkelen we doorlopend onze competenties en softskills, onder andere door middel van jaarlijks terugkerende trainingen.

Bij ResultaatGroep geloven wij in wat we doen. We hebben uiteenlopende specialisten in verschillende disciplines die dagelijks bezig zijn om het maximale eruit te halen voor onze opdrachtgevers. We gaan samen met de opdrachtgever voor de beste oplossingen en maken resultaten meetbaar door onze R1 Methodiek. Zodat alles wat we doen, er toe doet.

De kracht van samen

Door samen te werken kun je elkaar versterken. We delen kennis met elkaar en helpen elkaar als dat nodig is. Het betekent ook dat we altijd even terug kijken hoe we het gedaan hebben. Is het goed gegaan? Kunnen we er van leren? En hoe was de samenwerking met de opdrachtgever, onze houding en hebben we de Oranje Draad toegepast?

ResultaatGroep Paspoort

Door ons bewust te zijn van ons handelen en terug te kijken, blijven we in ontwikkeling. Al onze specialisten ontvangen een eigen Resultaatgroep Paspoort, met daarin onze missie, visie, Oranje Draad, R1 Methodiek en hoe we ervoor zorgen dat we in ontwikkeling blijven.
Het paspoort is slechts iets tastbaars, maar de Oranje Draad is onze mindset en zit in ons DNA. Dit maakt iedere ResultaatGroeper zo uniek en onderscheidend.