"Voor de vernieuwde digitale strategie van het HMC is de technische hulp van Resultaatgroep onmisbaar"

Haaglanden Medisch Centrum

Klantcase

ICT van levensbelang

Informatica in een topklinisch ziekenhuis brengt veel uitdagingen met zich mee. In het Haaglanden Medisch Centrum is het belangrijk dat de ICT als afdeling de zorg ondersteunt. Afdelingen als radiotherapie brengen de meest complexe apparatuur met zich mee, en hierin zien we dat steeds meer data verzameld en geanalyseerd moet worden.

Informatie van patiënten die door verschillende ziekenhuizen behandeld worden moet veilig, verantwoord en efficiënt tussen deze instanties gedeeld worden, zodat deze zo snel en goed mogelijk de behandelingen kan ondergaan waar deze behoefte aan heeft. ICT-afdelingen zien dat zij een steeds grotere rol gaan spelen in deze dataketen. "Dan moet de hele keten samenwerken, en dat kan je eigenlijk alleen maar bereiken door de IT goed toe te passen."

Om dit samen te brengen en te moderniseren heeft het HMC samen met ResultaatGroep hiervoor een platform ontwikkeld. Als ResultaatGroep hebben we hier vanuit onze expertise een gericht advies kunnen geven, en direct deze veranderingen vormgegeven. De open, rechtdoorzee manier van ResultaatGroep heeft bijgedragen aan de prettige samenwerking. Voor de vernieuwde digitale strategie van het HMC is de technische hulp van Resultaatgroep onmisbaar.

Kies voor meer resultaat

Vragen? Deze beantwoorden we natuurlijk graag. Neem gerust contact met ons op!