"De overstap destijds naar ResultaatGroep is een hele goede beslissing geweest, ik heb er geen moment spijt van gehad."

Patrick van Oers

ResultaatGroeper

Mijn naam is Patrick van Oers en ik ben sinds 1 november 2013 in dienst bij de Resultaatgroep, als Applicatie Packager.
Ik ben 51 jaar en ben 31 jaar getrouwd met Monique. Samen met onze twee zoons Larry en Jason, wonen we in Capelle aan den IJssel.


In mijn vrije tijd ga ik graag naar vrienden en maak ik graag ritjes naar leuke plaatsjes om te ontdekken. Verder heb ik als hobby’s voetbal en dan vooral Feyenoord.
Ook Dart ik bij twee teams in Rotterdam bij twee verschillende dartbonden in de eerste divisie. Dit doe ik al meer dan 25 jaar en is altijd een leuke manier om er even uit te zijn en een goede smoes om even lekker een biertje te drinken in de kroeg met mijn vrienden.

Momenteel ben ik ingezet als Coördinator/Package Specialist bij ECT terminals op de Maasvlakte.

De overstap destijds naar ResultaatGroep is een hele goede beslissing geweest in mijn loopbaan, en heb er geen moment spijt van gehad. Jan Huberts en Jason Williams hadden mij al diverse malen ingehuurd voor projecten voor ResultaatGroep als Applicatie Packager bij Sorgzaam ZH in Terneuzen en bij Vivium zorgroep in Huizen.
Samen met Jan en Jason hebben we gesproken om de overstap van Centric naar de Resultaatgroep te maken. Ik zag de uitdaging wel zitten om in een nieuw opgezet bedrijf met een nieuwe aanpak te gaan beginnen, en zo ResultaatGroep te helpen om succesvol en groter te worden.

Ik vond bij ResultaatGroep wat ik bij mijn vorige werkgevers IBM en Centric niet meer had en dat was het persoonlijke deel. Er is geen hegemonie en iedereen is gelijk en wordt gewaardeerd.
Het was in het begin een drukke tijd en ik werd gelijk geplaatst bij VTSPN waar ik 2,5 jaar een opdracht had, tussentijds heb ik nog klanten aangebracht en eerste gesprekken gevoerd met sollicitanten en veel meegedacht met nieuwe plannen. In deze tijd ging de groei snel van de Resultaatgroep.

Er kwamen een hoop mensen bij en het werd steeds gezelliger, vooral op de familie barbecues, feesten en teammeetings. Nu 10 jaar later zijn wij als ResultaatGroep uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met een hoop expertise en een goede naam bij een hoop klanten. We hebben onze naam gevestigd.

De overname door Actos Groep in april 2022 heeft niets veranderd aan de filosofie van de Resultaatgroep, en daar ben ik zeer blij mee.
Want het is nog steeds de Kracht van Samen.

 

Kies voor meer resultaat

Vragen? Deze beantwoorden we natuurlijk graag. Neem gerust contact met ons op!