“Zonder ResultaatGroep had ik het gewoon niet gered.”

Sportfondsen Nederland

Klantcase

Veiligheid, zowel actief als reactief.

De missie van Sportfondsen Nederland is om Nederland vitaal te maken en vitaal te houden. De IT is voor Sportfondsen van groot belang, ze willen aan hun klanten garanderen dat ze de veiligheid van hun gegevens goed op orde hebben. Hierbij heeft ResultaatGroep de doorslaggevende bijdrage geleverd.

Voordat ResultaatGroep te hulp schoot waren de bestaande systemen verouderd, en de hoognodige modernisering was een groot obstakel. Het ging bijvoorbeeld om het verplaatsen van de aankoop, die niet langer aan de kassa gebeurde maar via de webshop. De nadruk lag hierbij niet alleen op nieuwe systemen en processen, maar ook een nieuwe manier van data beveiligen. Na een data-hack bij Sportfondsen Nederland was de ernst duidelijk: er is direct externe ondersteuning nodig. Dankzij de flexibiliteit, de middelen en de kennis van ResultaatGroep is deze hack succesvol bestreden. “Zonder ResultaatGroep had ik het gewoon niet gered.” aldus Rally Wachtel, Manager ICT Services bij Sportfondsen Nederland.

Wij hebben meerdere gespecialiseerde adviseurs ingezet die samen alle aspecten van de ICT-infrastructuur opnieuw hebben opgebouwd, met als resultaat een volledig nieuwe ICT-architectuur voor Sportfondsen die niet alleen modern is, maar ook schaalbaar en daardoor toekomstbestendig. Voor Sportfondsen Nederland is het dankzij dit nieuwe landschap ook mogelijk om nieuwe ideeën en producten veel sneller van idee, naar concept, naar proof-of-concept, naar uitvoering kunnen brengen.

Kies voor meer resultaat

Vragen? Deze beantwoorden we natuurlijk graag. Neem gerust contact met ons op!