"Wat ik mooi vind is dat onze identiteit overeind blijft staan."

Tjarko van Wijk

ResultaatGroeper

Ik ben Tjarko van Wijk, en sinds november 2021 ben ik Salesmanager binnen ResultaatGroep.

In deze dynamische rol als Salesmanager is geen dag hetzelfde, gezamenlijk met het team werken we elke dag aan het optimale resultaat op basis van onze cultuurwaarden. De dynamiek en hectiek van deze rol spreken me erg aan, de mix tussen strategisch, operationeel, klantcontacten en contactmomenten met collega’s is voor mij de ideale balans.

Als ResultaatGroep zijn wij sinds Mei onderdeel van Actos Groep, dit is in mijn ogen een perfecte match. We behouden onze eigen identiteit met bijbehorende cultuurwaarden en profiteren optimaal van de mogelijkheden die Actos Groep biedt.

We zijn momenteel flink aan het groeien, qua zowel consultants als qua klanten en aanbestedingen. Wat ik mooi vind aan deze groei is dat onze identiteit overeind blijft staan en herkenbaar is, dit krijgen we keer op keer weer te horen van collega’s die starten. Vanaf het eerste gesprek is het een eenduidig en eerlijk verhaal wat gedurende het dienstverband ook niet veranderd. Ik kan dan ook iedereen aanraden om bij ons te komen werken!

 

Kies voor meer resultaat

Vragen? Deze beantwoorden we natuurlijk graag. Neem gerust contact met ons op!