Wat is jouw specialisme binnen de IT?

Zoek je een baan in de IT? Voor alle specialismes bieden wij interessante vacatures en uitdagingen. In welk specialisme herken jij jezelf terug?

IT infrastructuur

Jij geeft vorm en sturing aan op het design van de verschillende IT systemen bij diverse klanten en opdrachten. Jij weet de doelen, wensen en eisen van de business te vertalen naar een kloppende IT oplossing. Bij ResultaatGroep kun jij werken voor een gevarieerd scala aan klanten en je analytische vaardigheden aan het werk zetten binnen complexere IT omgevingen.

IT security

Een goedlopende organisatie, begint bij goede informatiebeveiliging. Daar ben jij als specialist op IT security verantwoordelijk voor. Wil jij werken aan IT omgevingen bij klanten om deze zo veilig en solide mogelijk te maken of hier advies in te geven? ResultaatGroep wil jou als expert op gebied van IT security de kans bieden hierin uitdagende opdrachten en opleidingsmogelijkheden te volgen.

IT (project)management

Voor diverse klanten zijn wij op zoek naar geschikte IT managers en projectleiders. Beschik jij over de juiste analytische, klantgerichte en communicatieve vaardigheden om een IT team, afdeling of project aan te sturen en ben jij technisch en mens georiënteerd? ResultaatGroep biedt uitdagende opdrachten die aansluiten bij jou wensen als expert op gebied van IT management.

IT beheer

Kun jij het aanspreekpunt zijn voor beheer, ondersteuning en uitvoering van werkzaamheden aan diverse systemen van traditioneel tot in de cloud? Het beheer van een IT omgeving is essentieel om deze stabiel te houden voor de gebruikers. Door de diversiteit in klanten bij ResultaatGroep blijft het altijd uitdagend te leren in nieuwe IT omgevingen.

IT engineer

Ben jij geïnteresseerd in alles wat met IT te maken heeft? Ga jij graag de uitdaging aan met een technisch project in dynamische IT omgeving zoals bijvoorbeeld de cloud? Als IT Engineer beheer en optimaliseer je de IT infrastructuur van onze klanten en bij jij verantwoordelijk voor het implementeren van IT oplossingen die nodig zijn.

Kies voor meer resultaat

Vragen? Deze beantwoorden we natuurlijk graag. Neem gerust contact met ons op!