Vind de specialist die bij jou past!

Zoek je een geschikte kandidaat voor een IT uitdaging? ResultaatGroep heeft de kandidaat die je zoekt in onderstaande IT vakgebieden

Resultaat- en oplossingsgericht
Ervaren en pro-actief
Juiste kennis voor de juiste resultaten

Samen gaan voor optimaal resultaat.

ResultaatGroep biedt IT consultants aan op diverse vakgebieden. Onze specialismes zijn onder andere cloud, infrastructuur, security en management. Onze consultants zijn op de hoogte van de recentste ontwikkelingen op het gebied van IT en zijn daarom in staat samen met de klant tot het beste resultaat te komen.

IT architecten

De IT architecten binnen ResultaatGroep beschikken over de juiste vaardigheden om bij jou als klant de behoeftes en wensen in kaart te brengen. Aan de hand van de informatie die de architect krijgt zijn zij in staat om een geschikt ontwerp te maken binnen jouw IT omgeving.

IT (project)managers

Op de IT managers en projectleiders van ResultaatGroep kan jouw bedrijf rekenen wanneer een IT afdeling of project moet worden aangestuurd. Onze managers dragen zorg voor het creëren van een samenhangend geheel zodat het beste resultaat wordt behaald.

IT security

Is jouw IT omgeving beschermd tegen aanvallen van buitenaf? Onze security specialisten zijn experts op het gebied van beveiliging, weerbaarheid en bewustwording van de gevaren met betrekking tot cybersecurity. Dit kan op technisch gebied of in een adviserende rol.

IT beheerders

Ben jij op zoek naar een goede beheerder voor jullie IT omgeving? ResultaatGroep beschikt over beheerders die de verantwoordelijkheid voor jouw omgeving kunnen dragen. Hun expertise ligt op het gebied van systemen en netwerken.

IT engineers

Voor het juiste advies en de geschikte persoon die het verschil kan maken binnen jouw infrastructuur, kan er gerekend worden op de IT engineers van Resultaatgroep. Dit kan zijn in het meedraaien in een project, inrichten en installeren van systemen en omgevingen tot het beheren van cloudoplossingen en on-premise omgevingen.

Kies voor meer resultaat

Vragen? Deze beantwoorden we natuurlijk graag. Neem gerust contact met ons op!