Actos Groep voegt IT dienstverlener ResultaatGroep toe aan haar portfolio

Leestijd: 1 min

Actos Groep, een bundeling van 10 gespecialiseerde detacherings- uitzend- en opleidingsbedrijven in Nederland en België, voegt per 1 mei IT dienstverlener ResultaatGroep aan haar portfolio toe. ResultaatGroep is met haar professionals kennispartner voor opdrachtgevers op het gebied van cloud, infrastructuur, security en workspace.

Actos Groep neemt de aandelen over van de huidige eigenaren die tot het einde van dit jaar bij het bedrijf betrokken blijven voor een soepele transitie. Actos richt zich met name op het bemiddelen van staffuncties binnen de private en publieke sector. Met haar 10 labels voorziet Actos haar klanten in hun behoefte voor tijdelijke en vaste professionals binnen de vakgebieden Inkoop, Facilitair, Communicatie, HR, Bouw- en Techniek, en nu ook IT. Daarnaast biedt Actos diverse opleidingen aan binnen deze gebieden. Actos is sinds 2018 eigendom van Value Enhancement Partners.

De acquisitie van ResultaatGroep geeft invulling aan de buy and build strategie van de Actos Groep, die bestaat uit het bundelen van specialisten met een sterke identiteit. De gesprekken tussen beide partijen startten begin dit jaar en richtten zich vooral op de culturele match, het complementaire karakter van de bedrijven en het belang dat beide hechten aan trainen, opleiden en ontwikkelen van hun medewerkers.

Kies voor meer resultaat

Vragen? Deze beantwoorden we natuurlijk graag. Neem gerust contact met ons op!