ResultaatGroep Field Manager Mirella over haar werk en de R1-methode.

Leestijd: 2 min

Onze collega’s vertellen je graag hoe het is om bij ResultaatGroep te werken. Vandaag vertelt Mirella, Field Manager bij ResultaatGroep, over haar werkzaamheden, ervaringen en de R1-methode.

 

Vanuit de zorg naar de ICT

Mirella Eversen werkt sinds april 2023 als Field Manager bij ResultaatGroep. Hier past ze haar ervaringen in personeelsmanagement vanuit haar vorige functie toe, ook al bevond deze functie zich in een volledig andere branche: "Ik ben bij ResultaatGroep terechtgekomen door een oud-collega uit de kinderopvang. Ze zag de vacature voor fieldmanager en zei dat het eigenlijk vergelijkbaar was met wat ik al deed, maar dan in de IT-branche" legt Mirella uit. "In eerste instantie was ik terughoudend, maar na gesprekken met Celesta voelde ik me aangetrokken tot de bedrijfscultuur en de focus op een gezonde werk-privébalans."

 

Mirella's ervaring in de kinderopvang, waar ze zich bezighield met werving, selectie en coaching, blijkt verrassend overeenkomsten te hebben met haar huidige rol. "Het gaat om het helder krijgen van verwachtingen, zowel van de medewerkers als van de organisatie. Dat was in de kinderopvang net zo belangrijk als nu in de IT-branche" zegt ze.

 

De R1-methode

Een van de methoden die ResultaatGroep gebruikt om persoonlijke ontwikkeling te bevorderen, is de R1-methode. Mirella legt uit dat het aanvankelijk abstract leek, maar het een waardevol instrument te zijn. "Het is een formulier waarmee we inzicht krijgen in het functioneren van consultants op opdracht, inclusief de gewenste resultaten en eventuele ontwikkelpunten". De R1-methode wordt nu steeds vaker ingezet voor zowel consultants als leidinggevenden. "Het geeft consultants het gevoel dat er echt naar hen wordt omgekeken en dat er aandacht wordt besteed aan hun groei" zegt Mirella.

 

Voor Mirella is het ook belangrijk dat haar collega’s via deze methode impact hebben op hun eigen carrière. Ze kunnen precies aangeven wat de leerbehoefte zijn, zodat hier ook bijvoorbeeld trainingen en opleidingen aan gekoppeld kunnen worden. “Zo kunnen we ook constant evalueren en terugkijken of dat ook echt gelukt is. Dan krijg je veel meer een lijn in het traject, dat is R1 voor mij. Het functioneren en de ontwikkelpunten echt inzichtelijk maken.”

 

Meer leren over de R1-methode?

Lees alles over onze R1-methode, onze werkcultuur en de andere mogelijkheden bij ResultaatGroep op onze website.

Kies voor meer resultaat

Vragen? Deze beantwoorden we natuurlijk graag. Neem gerust contact met ons op!