Vind een IT engineer die bij jou past!

Zoek je een geschikte kandidaat voor een IT uitdaging? Resultaatgroep heeft de kandidaat die je zoekt. We gaan graag in gesprek over de mogelijkheden. Neem nu contact met ons op!

IT cloud

Onze Cloud professionals zijn gespecialiseerd in onder andere Microsoft Office365, Azure, AWS oplossingen. Wij versterken uw team hierbij met o.a. de volgende rollen:

  • Cloud Architecten
  • Cloud Engineers
  • Cloud Consultants

 

Wat is de beste route naar de cloud?

De weg naar de Cloud is een uitdagende en ingewikkelde expeditie. Om de weg naar de Cloud succesvol te kunnen doorkruisen heeft u een betrouwbare en ervaren gids nodig. Een gids die u de juiste paden laat bewandelen en valkuilen weet te omzeilen. Een gids die specifieke kennis heeft over de Cloud bestemming en ervoor zorgt dat alles vlot verloopt. Een gids die het Cloud gebied als geen ander kent en eventuele problemen voor u oplost. ResultaatGroep is die gids. Uw betrouwbare en ervaren Cloud partner.

Ons team van Cloud experts kan u begeleiden bij de transformatie richting de Cloud. Samen met u wordt de beste strategie uitgestippeld voor een snelle en optimale Cloud adoptie. Onze architecten, consultants en engineers zijn actief bij verschillende organisaties in diverse sectoren. Van ontwerp, naar inrichting en beveiliging, naar migratie en beheer.

Explore & create

  • Onderzoek naar de meest geschikte Cloud oplossing(en) voor uw IT omgeving.
  • Ontwerp en inrichting van uw Cloud platform inclusief eenvoudige en veilige toegang.

Protect & migrate

  • Onderzoek naar en inrichting van de beveiliging voor uw data en applicaties in de Cloud.
  • Voorbereiding en uitvoering van de migratie van uw data, systemen en applicaties naar de Cloud.

Manage
Technisch proactief en/of reactief beheer en bewaking van uw Cloud infrastructuur.