Vind een IT (project)manager die bij jou past!

Zoek je een geschikte kandidaat voor een IT uitdaging? Resultaatgroep heeft de kandidaat die je zoekt in onderstaande IT vakgebieden.

Alles wat we doen, doet ertoe.

ResultaatGroep Managers in IT voorziet uw organisatie van de juiste kennis en competenties op het gebied van interim-management, verandermanagement en projectmanagement. Met onze resultaatgerichte werkwijze, projectmatige aanpak en R1-methodiek zorgen we ervoor dat u de stip op de horizon daadwerkelijk bereikt.

Onze klanten zien ons als de partner die hen daadwerkelijk verder helpt.
Onze professionals hebben de competenties en vaardigheden die u nodig hebt om uw IT-vraagstukken op te lossen. We handelen vanuit de gedachte dat het draait om het daadwerkelijk oplossen van een uitdaging. Het beantwoorden van de vraag-achter-de-vraag. Wij gaan dus verder dan het leveren van een goed CV.

Interim management

Uw organisatie heeft behoefte aan een Teamlead, een IT-manager of wellicht zelfs een CIO, maar de functie is (tijdelijk) niet ingevuld? ResultaatGroep Managers in IT zorgt dat de rol ingevuld blijft en uw operatie zonder verstoring doordraait.

Omdat Interim Managers van ResultaatGroep allen minimaal 10 jaar ervaring hebben in hun vakgebied én de door ons voorgestelde kandidaat altijd kennis heeft van uw branche is hij of zij degene die continu de vertaling kan maken van uw organisatorische wensen naar IT oplossingen en omgekeerd.

Programma management

Uw organisatie staat voor een verandering. U weet waar u nu staat maar ook waar u uiteindelijk terecht wilt komen. Toch is er behoefte aan iemand die de transitie begeleidt, die in kaart brengt welke stappen daarvoor gezet moeten worden, deze vertaalt in een helder en overzichtelijk programma en dit ook nog eens voor u begeleidt.

ResultaatGroep managers in IT verzorgt dit traject voor meerdere middelgrote en grote organisaties. Onze klanten kenmerken ons als pragmatisch, geen papieren tijgers maar juist in staat om snel tot resultaten te komen.

Project management

Grip houden op het behalen van uw project-doelstellingen? Op tijd en binnen budget? Onze projectmanagers zorgen ervoor.

In efficiënte overzichtelijke stappen hebben zij in de afgelopen jaren al vele projecten tot een goed einde gebracht. Onze klanten waarderen de inzet van onze projectleiders gemiddeld met een cijfer hoger dan 9.