Werken bij
ResultaatGroep

Op zoek naar die IT droombaan, maar weet jij niet zo goed hoe je die kan vinden? Wij van Resultaatgroep helpen je hierin graag een stapje verder!

Baas over je eigen carrière
Gericht op jouw persoonlijke doelen
Ontwikkeling voorbij bemiddeling

Samen gaan voor optimaal resultaat.

Onder andere door onze unieke R1 methodiek werken wij slim, effectief en veilig. Hierdoor creëren we vrijheid en verantwoordelijk, waardoor we op een goede manier tot het gewenste resultaat komen. Dit is fijn voor de klant én voor de consultant.

Onze werkwijze

Als vertrouwde adviseur op het gebied van cloud, infrastructuur, security en workspace van onze klanten, begrijpen wij als geen ander welke kansen een persoonlijke aanpak biedt. Maar ook wat voor impact en welke gevolgen dit voor uw bedrijfsvoering heeft. De kern van de Oranje Draad wordt gevormd door de begrippen respect, samenresultaat en veiligheid. Ze staan centraal in ons handelen, zowel binnen ResultaatGroep als met onze opdrachtgevers en partners.

Ook door onze unieke R1 methodiek werken wij slim, effectief en veilig. Hierdoor creëren we vrijheid en verantwoordelijk, waardoor we op een goede manier tot het gewenste resultaat komen. Dit is fijn voor de klant én voor de consultant.

Vind jouw droombaan!

System Engineer
IT infrastructuur 40 uur Landelijk
Meer vacatures

Kies voor meer resultaat

Vragen? Deze beantwoorden we natuurlijk graag. Neem gerust contact met ons op!